route     contact     disclaimer                

Intree Dordrecht aan de Spuiboulevard 99 is de toegangspoort tot Dordrecht, ook het VVV-kantoor is hier gevestigd. In het informatiecentrum kunt u in het minitheater genieten van een sprankelende film over Dordrecht, de interactieve maquette van het historische centrum bekijken en kinderen kunnen letterlijk spelenderwijs de stad ontdekken. Wie alles wil weten over evenementen, cultuur, recreatie, natuur en stadswandelingen kan hier terecht.

 

Alles over Dordrecht en evenementen

Voor informatie over de binnenstad en een overzicht van alle evenementen kijkt u op www.centrumdordrecht.nl. Het geeft een overzicht van alle winkels, horeca, cultuurinstellingen en evenementen in de binnenstad. Ook de uitagenda is hier te vinden!

 

Kaartverkoop concerten/voorstellingen Energiehuis

Aan de VVV-balie worden ook toegangskaarten voor concerten en voorstellingen verkocht van Bibelot, de Jeugdtheaterschool, ToBe (welke plaatsvinden in het Energiehuis) en Kunstmin.

 

Vergaderruimtes en zakelijke bijeenkomsten

De verschillende ruimtes binnen intree Dordrecht kunnen ook worden afgehuurd. Echter, het is geen locatie voor (bedrijfs-)feesten of recepties. Voor de tarieven en voorwaarden klikt u hier.

 

Openingstijden intree Dordrecht*

Maandag: 10.00 - 18.00 uur**

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Eerste en laatste zondag van de maand: 12.00 - 17.00 uur

 

* openingstijden zakelijke bezoekers in overleg

** Van half oktober t/m half april van 12.00 - 18.00 uur geopend


Printen     Tekst verkleinenTekst vergroten
vvvdordrecht